Přidáno:
15.12.2023

Výhodná cena: Bioklimatická pergola nabízí vysoký komfort

V moderním světě, kde se stále více snažíme integrovat přírodu do našeho životního stylu, je bioklimatická pergola řešením, které přináší výjimečný komfort a spojení s vnějším prostředím.
Výhodná cena: Bioklimatická pergola nabízí vysoký komfort

Bioklimatická pergola je skvělým a inovativním řešením, které přináší výjimečný komfort a jedinečné spojení s přírodou. Předností naší pergoly SUNBEAM 140 je kvalita, a proto bude tato investice pro vás více než návratná. Navíc ji nyní nabízíme za skutečně výhodnou cenu!

Výhody bioklimatické pergoly

Intenzita zastřešení je na vás

Pergola SUNBEAM disponuje otočnými lamelami zastřešení, které jsou navíc naklápětelné. Díky této inovaci si můžete sami regulovat intenzitu stínění.

Speciální odvodňovací systém

I když je pergola regulovatelná a otevíratelná, má speciální těsnění. Díky němu můžete střechu úplně uzavřít, čímž zabráníte dešti nebo ostatním vlivům počasí, které by vám narušily posezení s přáteli. Bioklimatická pergola má také speciální odvodňovací systém umístěný přímo ve sloupcích pergoly. Nemusíte se bát, že by voda stékala na vaši terasu a způsobovala škody.

Bioklimatická pergola je nadčasová

Otevírání a zavírání pergoly je jednoduché a pohodlné. Postačí vám na to dálkový ovladač nebo mobilní aplikace.

Zároveň je možné pergolu vybavit senzory větru, deště nebo slunce, které budou automatizovat otevírání či zavírání střechy.

Bioklimatická pergola za nejvýhodnější cenu

Pergola má využití po celý rok, a proto jsme si pro vás na podzim připravili speciální akci na bioklimatickou pergolu. Během chladnějších ročních období bude vaši terasu chránit před deštěm či sněhem a během jara vám umožní organizovat posezení s nejbližšími.

Cenu pergoly ovlivňuje velikost či barevné provedení, které si vyberete. Proto si cenu můžete vypočítat v našem online konfigurátoru. Podle vami zadaných parametrů dostanete velmi přesnou předběžnou kalkulaci. V případě jakýchkoli otázek nás kontaktujte nebo navštivte náš showroom ve Vrádišti.

Zdielať: