Přidáno:
15.12.2023

AKCE: Hliníková pergola o 20% levněji!

Trávíte léto na terase a stává se vám, že vás překvapí přeháňky a nepříjemné počasí? Podzim se blíží, a proto je ideální čas investovat do hliníkové pergoly. Navíc je nyní se slevou 20%!
AKCE: Hliníková pergola o 20% levněji!

Trávíte léto na terase a stává se vám, že vás překvapí přehánky a nepříjemné počasí? Podzim se blíží, a proto je ideální čas investovat do hliníkové pergoly, díky které se nemusíte obávat nepříznivého počasí, a terasu si tak můžete užívat o něco déle! Navíc se vám tato investice vyplatí ještě o něco více, protože je teď hliníková pergola od MontAlu ve slevě 20 %!

Proč investovat do hliníkové pergoly od MontAlu?

Hliníkové pergoly nejsou pouze vizuálně atraktivním prvkem vaší terasy, ale přinášejí mnoho praktických výhod. Během tropických teplot oceníte ochranu před slunečním zářením, a během nepříznivého počasí zase odolnost proti dešti a větru. Pergoly vyrábíme ve vlastních výrobnách a za materiál odpovídáme přímo my. Na skladě máme až 98 % zásob, a proto se do realizace pustíme ihned! Na montáž chodíme předem připravení, a nemusíte se bát, že bychom na vašem pozemku cokoli řezali nebo opracovávali.

Z nabídky si vybere každý!

V nabídce na našem webovém místě naleznete různé varianty pergol v několika barevných provedeních. Naše výrobky vyrábíme na míru, a proto můžeme do konstrukce implementovat i vaši ideu. Fantazii se meze nekladou!

Nejlepší investice do vašeho exteriéru ve slevě 20 %!

Nyní je ten správný čas investovat do pergoly z hliníku. Připravili jsme pro vás letní akci ve formě 20 % slevy. Investice s touto slevou je více než výhodná, protože naše výrobky z hliníku jsou vysokokvalitní a poskytujeme na ně 2letou záruku.

Pokud vás naše služby zaujaly, navštivte náš web a vypočítejte si cenu pergoly v našem konfigurátoru ještě dnes. Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi s vámi prokonzultujeme vaše vize.

 
 

Zdielať: