Přidáno:
15.12.2023

MontAlu – váš spolehlivý partner pro montážní práce

Dnes vám chceme představit filozofii firmy MontAlu. Představíme vám jednotlivé body, na jejichž základě pod našima rukama vznikají produkty.
MontAlu – váš spolehlivý partner pro montážní práce

Při výběru montážní firmy na stavbu vaší pergoly, zimní zahrady, bazénového krytu nebo oplocení je důležité zvážit mnoho faktorů. Zásady, kterých byste se měli při výběru držet, jsme vám představili v předchozím článku. Dnes vám chceme představit filozofii firmy MontAlu. Představíme vám jednotlivé body, na základě kterých pod našimi rukama vznikají produkty.

Investice do technologií se vyplatí

Není žádným tajemstvím, že prosperující a kvalitní firma investuje do nových technologií a vybavení. U nás v MontAlu máme CNC obráběcí stroje, na kterých přesně a precizně zpracováváme profily pro naše výrobky.

Ochranná funkce laků a barev

Kromě kvality materiálů byste si měli všímat i kvality barev a laků. Ty nejenže tvoří estetický vzhled, ale plní i ochrannou funkci. Barvy, které mají jemnou strukturu, jsou odolné vůči otěru a vlivu povětrnostních podmínek. U nás v MontAlu stříkáme barvy ve vlastní lakovně. Díky tomuto postupu zaručujeme kontrolu kvality a vysoký standard výrobků. Navíc je naše paleta barev pestrá, a dokážeme nastříkat jakoukoliv RAL barvu, takže si můžete vybrat z množství barevných odstínů.

Existuje ideální dodací doba?

Dobu montáže jsme rozebrali i v předchozím článku. Na tom, jak dlouho bude montáž trvat, záleží na mnoha faktorech. Primárně se jedná o to, s jakými díly firma pracuje a zda je dováží. V MontAlu všechny díly vyrábíme sami a máme vždy profily připravené skladem. I proto je naše doba dodávky krátká. Standardně vyráběné produkty jsou u nás vyrobeny během několika dní, čeká se pouze na skla, která jako jediná nevyrábíme.

Máme plné sklady

Jednou z našich silných stránek je vlastní vývoj ALU profilů. Výroba hliníkových profilů nám umožňuje nabídnout našim klientům flexibilitu a přizpůsobivost. V našem skladě máme k okamžitému použití až 98 % profilů, a proto se pustíme do práce hned poté, co se rozhodnete pro naše služby.

Komfort našich klientů je pro nás důležitý

Záleží nám na tom, aby naše práce byla pro vás radostí a ne zátěží. Proto zpracováváme všechny materiály ve výrobě, a na montáž přicházíme vždy připraveni. Nemusíte se bát, že byste u vás doma něco upravovali nebo řezali a způsobovali bychom vám práci navíc.

26leté zkušenosti

Zkušenosti jsou to nejcennější, co máme. Díky 26letému působení na trhu jsme získali množství poznatků. Za tu dobu jsme dokázali vytvořit stabilní a kvalitní zázemí firmy. V současnosti máme k dispozici 4 500 m2 hal, ve kterých připravujeme vše potřebné k realizaci vašich budoucích produktů. Kromě toho jsme si za tu dobu vytvořili důvěru i u zahraničních partnerů. Naše výrobky exportujeme i do zahraničí, což svědčí o naší konkurenceschopnosti.

Technická dokumentace v ceně

Dobrá konstrukce a kvalitní materiály nejsou všechno, co vám zajišťuje dlouhodobý užitek. K zimním zahradám, pergolám, bazénovým krytům a oplocení vám poskytneme kompletní technickou dokumentaci. Na základě ní budete mít přístup ke všem potřebným informacím včetně údržby a správného používání.

Výrobky na míru

Jste milovníkem jedinečnosti a chcete, aby váš domov byl výjimečný? V MontAlu dokážeme vyrábět i atypické tvary. Na základě vašich specifických požadavků vám na míru vytvoříme designový kousek.

Výrobky pravidelně testujeme

Za našimi výrobky si stojíme a pravidelně je různě testujeme (např. vůči povětrnostním podmínkám a mechanickým poškozením). Realizované testy a statica nás ujišťují, že naše výrobky jsou kvalitní a naši klienti budou spokojení a v bezpečí.

Výběr skleněných výplní

Během naší praxe se pravidelně setkáváme s tím, že zákazníci si vybírají různé skleněné výplně. Proto máme na výběr ze tří typů výplní, aby si vybral každý. V nabídce máme klasické 6mm sklo, IZO sklo, které slouží k izolaci, a lepené bezpečnostní sklo. V případě zájmu dokážeme dodat sklo s presklením polykarbonátu.

Naší značkou je kvalita

Uvědomujeme si, že konkurence na trhu je velká, a proto v MontAlu kladecheme největší důraz na kvalitu. Nabízíme komplexní služby, které se snažíme realizovat co nejrychleji. Řídíme se Baťovským heslem, "náš zákazník - náš pán," a celý proces realizujeme s ohledem na vaše požadavky a možnosti. V případě zájmu o naše služby nás neváhejte kontaktovat.

Zdielať: