Přidáno:
15.12.2023

Jak vyrábíme zimní zahrady na míru?

Zimní zahrada je ideálním doplňkem každého rodinného domu. Kromě toho, že zvětší obytný prostor a na část roku slouží jako plnohodnotná místnost, také chrání před vlivy počasí.
Jak vyrábíme zimní zahrady na míru?

Zimní zahrada je ideálním doplňkem každého rodinného domu. Kromě toho, že zvětší obytný prostor a na část roku slouží jako plnohodnotná místnost, také chrání před vlivy počasí. Můžete v ní celoročně pěstovat různé rostliny a plodiny bez obav o počasí. Zimní zahrady totiž prodlužují sezonu na terase až na 9 měsíců v roce. U nás v MontAlu přistupujeme k každému projektu individuálně. Jak vyrábíme zimní zahrady na míru?

1. krok: Konzultace a návrh 

Každý projekt na míru začíná konzultací. Rádi si vyslechneme vaše představy a požadavky, na základě kterých pro vás vypracujeme návrh. Uvědomujeme si, že každý náš klient má individuální představy o tom, jak by zimní zahrada měla vypadat, a jaké atributy by měla splňovat. Součástí konzultace je také detailní zaměření prostoru, na základě kterého vám dokážeme poskytnout relevantní cenovou nabídku.

2. krok: Výroba na míru

Na základě detailního zaměření prostoru a schválení cenové nabídky začínáme s výrobou na míru. Hliníkové konstrukce vyrábíme přímo ve svých výrobnách. Díky tomu vám můžeme garantovat dodání včas a kontinuitu výrobního procesu.

3. krok: Speciální povrchová úprava

Po výrobě následuje lakování. Primárním úkolem lakování je, aby povrch materiálu vydržel dlouhodobě a byl odolný vůči vnějším vlivům. Většinu hliníkových konstrukcí lakujeme speciálním exteriérovým nátěrem s garancí stálosti barvy až 10 let. Základní barevné provedení antracit, hnědá, bílá a šedá jsou již zahrnuty v ceně. Pokud si přejete jinou barvu, za příplatek vám dokážeme aplikovat jakoukoli. Věříme, že proces lakování je stejně důležitý jako samotná výroba či montáž. Každá část výroby tvoří skládačku, jejímž výsledkem je kvalitní zimní zahrada.

4. krok: Poctivá montáž

Na každou montáž přicházíme připravení. Díky tomu, že máme vlastní prostory na výrobu, se nikdy nestane, že bychom u vás něco dodatečně řezali nebo upravovali. Naše montážní týmy pracují zodpovědně a jejich cílem je skonstruovat kvalitní zimní zahrady, co nejkratší čas.

5. krok: Dlouhodobé užívání

Kvalitu našich produktů garantujeme, a proto na každý výrobek poskytujeme až 5 let záruku. Máme více než 25 let zkušeností a nebojíme se žádné výzvy. Těšíme se z vašeho zájmu, a proto k každému projektu přistupujeme individuálně.

Zimní zahrady na míru od MontAlu

Zaujaly vás naše služby a chcete se dozvědět více? Navštivte náš web, kde si můžete v konfigurátoru spočítat předběžnou cenu zimní zahrady. Cenový odhad je velmi přesný, protože do konfigurátoru zadáváte podrobné údaje jako jsou požadované rozměry nebo barevné provedení.

Rádi vás uvidíme! Pokud nás chcete navštívit, rádi vás přivítáme v našem showroomu ve Vrádišti, které se nachází 95 km od Bratislavy. Jsme vám zde k dispozici během pracovních dní od 9:00 do 15:00.

 
 

Zdielať: