Přidáno:
18.02.2024

Zasklení balkonů rychle a za bezkonkurenční ceny

Zasklení balkonů je oblíbený způsob, jak zvětšit svůj obytný prostor a vytvořit si doma další plnohodnotnou místnost.
Zasklení balkonů rychle a za bezkonkurenční ceny

Zasklení balkonů je oblíbený způsob, jak zvětšit obytný prostor a vytvořit si doma další plnohodnotnou místnost. Cena zasklení se odvíjí od různých faktorů, klíčovým je materiál a rozměr. V tomto článku vám představíme výhody zasklení a benefity, které k němu nabízíme.

1. Více obytného prostoru

Pravděpodobně největším benefitem je zvětšený obytný prostor. Představa, že si můžeme terasu užívat bez ohledu na roční období, láká mnoho z nás. Pokud spojíte balkon či terasu s obývanou částí domu, celý prostor se vizuálně otevře. Zda zasklený prostor využijete na relaxaci nebo v něm budete skladovat sezónní věci, je jen na vás!

2. Ochrana před vlivy počasí

Nic není frustrujícího jako krásná terasa, kterou nemůžete kvůli nepřízni počasí užívat. Zasklená terasa vám umožňuje vychutnávat si svůj venkovní ráj bez omezení. Déšť? Sníh? Vítr? Zasklený balkon brání všem vlivům. Navíc se nemusíte bát, že by vaše plány byly přerušeny nebo že by vám počasí zničilo něco cenného, co na terase uchováváte.

3. Užívejte si sluneční paprsky déle

Počasí nás v zimě často klame a i přes slunečno je mrazivé. Díky zasklení balkonu si můžete sluneční paprsky užívat až 9 měsíců!

Zasklení balkonů od MontAlu

Největší předností našich produktů je, že jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Máme vlastní hliníkárny, kde zpracováváme materiály pomocí nejnovějších technologií.

Víme, že design je důležitý, a proto jsou naše výrobky nadčasové. Design je dostupný v několika barevných provedeních, aby si mohl každý vybrat to pravé.

Na všechny naše výrobky poskytujeme 2letou záruku. Věříme našim produktům a tím, že si materiály vyrábíme sami, máte u nás garantovanou kvalitu.

Cena zasklení balkonů

Cena zasklení balkonů je u každého individuální a primárně závisí na rozměru a designu. Abyste věděli, jaké náklady se dají v případě realizace zasklení balkonu očekávat, můžete si předběžnou kalkulaci vypočítat na našem webu. Naleznete tam konfigurátor, který vám na základě vašich parametrů připraví cenu na míru.

Zdielať: