Přidáno:
15.01.2024

Vypočítejte si cenu pro zastřešení bazéna ihned

Léto je v plném proudu a každý majitel bazénu v těchto vederách ocení bazén. Abyste si odpočinek ve vodě mohli užít i na podzim, doporučujeme vám zastřešení bazénu.
Vypočítejte si cenu pro zastřešení bazéna ihned

Léto je v plném proudu a každý majitel bazénu v těchto vederách ocení bazén. Abyste si odpočinek ve vodě mohli užít i na podzim, doporučujeme vám zastřešení bazénu. Posuvné zastřešení vás ochrání před nepříznivým deštivým počasím a udrží příjemnou teplotu vody v bazénu.

Cena zastřešení bazénu bez čekání a na míru

Novinkou na našem webu je konfigurátor ceny. Je to interaktivní nástroj, který vám na základě vašich parametrů umožní spočítat si cenu zastřešení bazénu. Na základě vašeho výběru modelu krytu, barevného provedení nebo dodatečných specifických požadavků okamžitě získáte odhadovanou cenu realizace. Tímto způsobem ušetříte čas a zároveň budete mít jasnější představu o nákladech na váš projekt.

Zastřešení bazénu od MontAlu

V MontAlu jsou pro nás směrodatné představy našich klientů. Proto při práci postupujeme tak, abychom naplnili jejich očekávání.

Expertiza a dlouholetá praxe v oboru

Už 25 let pracujeme na zdokonalování vašich domovů a díky našim dlouholetým zkušenostem přistupujeme k každému projektu precizně a individuálně. Během našeho působení se naše portfolio naplnilo mnoha spokojenými zákazníky. Výběr našich realizací je dostupný na našem webu. Vlastní výroba materiálu

Jako jedna z mála firem v odvětví máme vlastní výrobu v podobě čtyř hliníkáren. Díky tomu máme stabilní dodávku materiálu. Na skladě máme až 98 % profilů, a proto se do práce můžeme pustit hned po přijetí objednávky.

Technická dokumentace v ceně produktu

Po realizaci zastřešení bazénu našim zákazníkům poskytujeme podrobnou technickou dokumentaci, ve které najdete údaje o údržbě a správném užívání realizace. Záleží nám na tom, aby vám zastřešení vydrželo dlouhé roky, a správná manipulace s produktem je základem.

Návrhy na míru

Pokud toužíte po jedinečném zastřešení, které bude splňovat vaše unikátní představy, rádi pro vás zrealizujeme i nestandardní a atypické tvary. Víme, že zastřešení může být i investicí z hlediska zvýšení ceny nemovitosti, a proto chceme našim klientům vyhovět i s specifickými požadavky na realizaci.

Pokud vás naše služby zaujaly, navštivte náš web ještě dnes a vyzkoušejte náš nový konfigurátor. Okamžitě získáte představu o nákladech na realizaci, která může být směrodatná pro váš další postup.

Zdielať: