Přidáno:
15.12.2023

Víte na čem závisí cena zimní zahrady?

Zimní zahrada je mimořádně oblíbeným doplňkem, který vám umožní prodloužit letní sezónu i během chladnějších měsíců. Cena zimní zahrady je variabilní a ovlivňuje mnoho faktorů. Dnes vám přiblížíme, co má vliv na konečnou cenu zimní zahrady.
Víte na čem závisí cena zimní zahrady?

Zimní zahrada je mimořádně oblíbeným doplňkem, který vám umožní prodloužit letní sezónu i během chladnějších měsíců. Cena zimní zahrady je variabilní a ovlivňuje ji mnoho faktorů. Dnes vám přiblížíme, co ovlivňuje konečnou cenu zimní zahrady.

Cena zimní zahrady je přímo závislá na rozměrech

Stejně jako u každého zboží platí i u zimní zahrady, že čím jsou její rozměry větší, tím bude vyšší cena. Při výpočtu ceny se bere v úvahu plocha zasklení, délka a výška konstrukce.

Materiál zimní zahrady

Cena zimní zahrady se výrazně odvíjí od použitého materiálu. V případě materiálu nedoporučujeme koupi nejlevnější varianty. V obecnosti jsou nejlevnější plastové konstrukce. Ty však mají krátkou životnost a nejsou spolehlivé. Skvělou alternativou jsou konstrukce z hliníku. Jsou odolnější a mají delší životnost. I přesto, že jsou dražší, oplatí se do nich investovat z hlediska poměru ceny a kvality. V MontAlu vyrábíme zimní zahrady z hliníkové konstrukce. S materiálem máme dlouholeté zkušenosti a osvědčil se nám jako nejspolehlivější.

Cena zimní zahrady zohledňuje sklo

Kromě kvalitní konstrukce je důležité zohlednit kvalitu skla. Rozbití skleněné výplně je jedním z nejčastějších poškození zimních zahrad. Vyberte sklo, které má adekvátní tloušťku a odpovídající tepelně izolační vlastnosti.

Barevné provedení a cena zimní zahrady

Výběr barvy není důležitý pouze z estetického hlediska, ale i z ekonomického. U mnoha výrobců se ceny jednotlivých barev výrazně liší. Obvykle platí, že výraznější a nestandardní barvy bývají méně cenově dostupné. Zimní zahrady od MontAlu mají v základní ceně zahrnuty barevné provedení: antracit, hnědá, bílá a šedá.

Cena zimní zahrady atypického tvaru

Mnozí výrobci se specializují i na výrobu zimních zahrad jedinečných a atypických tvarů. V tomto případě je cena velmi individuální a závisí například na tvaru střechy a množství spotřebovaného materiálu. Naše společnost se specializuje i na zimní zahrady atypických tvarů na míru. Máme za sebou několik realizací, jejichž základem byl návrh jedinečné zimní zahrady.

Doplňky zimní zahrady

Zimní zahradu si často můžete konfigurovat podle svých představ. Můžete si například vybrat způsob otevírání oken nebo bezrámové systémy zasklení.

Cena zimní zahrady na počkání

Na našem webu si můžete spočítat cenu zimní zahrady. Je tu pro vás dostupný konfigurátor, který vyplníte na základě vašich představ. Spočítaná cena zimní zahrady je velmi přesná a blízká konečné ceně.

Máte zájem o realizaci zimní zahrady? Kontaktujte nás nebo nás navštivte v našem showroomu ve Vrádišti!

Zdielať: