Přidáno:
15.12.2023

Prohlédněte si nejlepší zimní zahrady od výrobce MontAlu

Ve výrobě zimních zahrad jsme jako doma! Během naší více než 25 leté praxe jsme nabyli množství zkušeností, které jsme aplikovali do výroby. Naše zimní zahrady se vyznačují kvalitou a precizností. Podívejte se na naše nejlepší zimní zahrady!
Prohlédněte si nejlepší zimní zahrady od výrobce MontAlu

Ve výrobě zimních zahrad jsme jako doma! Během naší více než 25leté praxe jsme získali mnoho zkušeností, které jsme aplikovali do výroby. Naše zimní zahrady se vyznačují kvalitou a precizností. Podívejte se na naše nejlepší zimní zahrady!

Zimní zahrada ROBUST

Nosným prvkem tohoto modelu je kvalitní materiál zimní zahrady. Je vyrobena z extrudovaných hliníkových profilů z naší vlastní výroby. Navíc každý náš výrobek ošetřujeme v naší lakovně práškovou barvou.

Střecha a výplň zimní zahrady ROBUST jsou variabilní. Může obsahovat bezpečnostní sklo, izolační skla, která udržují teplo, nebo dutinkový polykarbonát.

Konstrukce zahrady ROBUST umožňuje vyrábět i atypické tvary kromě klasické šikmé pergoly. Každá konstrukce je totiž vyráběna na míru. Vyrábíme zahrady například ve tvaru písmene U nebo L. Stejně tak dokážeme vyrobit sedlovou střechu či rohovou pergolu.

Zimní zahrada MASSIVE

I když zimní zahrada ROBUST je skvělým a funkčním řešením, vylepšili jsme ho. Náš exkluzivní model nese název MASSIVE a uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Tento model je obohacený o nosný masivní profil. Kvalitní zimní zahrada MASSIVE je specifická svou téměř neomezenou životností a nulovou potřebou údržby.

Stejně jako u modelu ROBUST vyrábíme i atypické tvary podle vašich požadavků.

Nejlepší zimní zahrady

Naším heslem je kvalita. Zakládáme si na tom, aby měly naše výrobky co nejdelší životnost. Všechny produkty vyrábíme v naší vlastní výrobě. Skladem máme až 98 % materiálu, a proto se můžete spolehnout, že Vaši objednávku budeme řešit hned po jejím přijetí. Po výrobě ošetřujeme naše produkty v lakovně, kde procházejí speciálním procesem. Díky tomu, že máme vlastní prostory, chodíme na každou montáž připraveni. Na místě montáže ze zásady nic dodatečně neupravujeme.

Cena zimní zahrady na počkání

Pokud vás naše služby zaujaly, můžete si v konfigurátoru na našem webu vypočítat cenu zimní zahrady. Na základě přesných parametrů, které zadáte, vám konfigurátor dodá velmi přesnou předběžnou cenu. Když se o nás chcete dozvědět více, navštivte náš web nebo přijďte osobně do našeho showroomu ve Vrádišti.

Zdielať: