Přidáno:
19.01.2024

Jak si vybrat správný kryt na bazén? Poradíme vám!

Kryt na bazén existuje v několika provedeních a na trhu je široký výběr. Každý se liší konstrukcí, materiálem nebo využitím.
Jak si vybrat správný kryt na bazén? Poradíme vám!

Premýšlíte o zastřešení bazéna a nevíte, jaký kryt zvolit? V první řadě je nutné zohlednit vaše požadavky na prekrytí. Mezi funkce bazénového prekrytí patří ochrana před nečistotami či špatným počasím a omezení nechtěného pádu do bazénu. Na trhu je široký výběr krytů a každý z nich se liší svou konstrukcí, materiálem či využitím. V dnešním článku vám poradíme, jak si vybrat správný kryt na bazén!

Kryt na bazén musí mít vhodný typ

Při výběru bazénového zastřešení je mimořádně důležité vybrat správný typ. Ten by měl splňovat vaše očekávání, na základě kterých jste se rozhodli do krytu investovat.

1. Posuvný kryt

Je to nejpoužívanější typ krytu pro jeho funkčnost. Nejenže bazén chrání před nečistotami, ale manipulace s ním je velmi jednoduchá. Nejčastěji je vyráběný z plastu nebo hliníku. U plastové konstrukce je nutné zohlednit nižší cenu, ale kratší životnost. Hliníkové kryty jsou pevné a odolné. Pokud vás tento materiál zaujal, můžete si prohlédnout naši nabídku. Naše produkty se vyznačují kvalitou a precizností.

2. Kruhové zastřešení

Kruhové kryty jsou vhodné na vířivky nebo menší bazény kruhového tvaru. Tento typ zastřešení patří mezi atypické tvary, na které se v rámci našich služeb specializujeme. Pokud vás zajímá předběžná cenová kalkulace, můžete si ji vypočítat v konfigurátoru na našem webu.

3. Nízké zastřešení

Tento druh zastřešení má posuvnou konstrukci. Zastřešení je možné při koupání posunout pouze částečně nebo celé. Spolehlivě splňuje hlavní funkce zastřešení, avšak koupat se pod ním z hlediska pohodlí není možné.

4. Vysoké zastřešení

Je považováno za nejkomfortnější typ. Splňuje všechny funkce zastřešení včetně možnosti koupání se během nepříznivých dní. Kromě toho chrání před nechtěným pádem či nečistotami a udržuje v bazénu teplou vodu. Z naší nabídky si můžete prohlédnout zastřešení Star. Kryt na bazén a správný materiál Tento faktor je obrovsky důležitý, protože ovlivňuje životnost a odolnost krytu. Doporučujeme vám hliník, který je spolehlivý, trvanlivý a jednoduchý na manipulaci. V MontAlu naše výrobky procházejí po výrobě ještě speciálním lakovaním, které výrazně napomáhá k ochraně a k životnosti krytu.

Optimální cena krytu

Výsledná cena zohledňuje mnohé faktory. V první řadě závisí na typu krytu, jeho velikosti, materiálu či barvě. V tomto případě je důležité vybrat kryt, který bude skvělým poměrem ceny a kvality. Příliš levný kryt může signalizovat nekvalitní materiály. Naopak příliš drahý kryt může být znakem neserióznosti výrobce.

Pokud chcete získat okamžitou představu o ceně krytu na bazén, můžete si vypočítat předběžnou kalkulaci v našem konfigurátoru. Kalkulace je velmi přesná, protože zadáváte údaje jako jsou rozměry či požadovaný model.

Rada nad zlato

Pokud se nevíte rozhodnout, který kryt je pro vás nejvhodnější, neváhejte nás kontaktovat. Máme více než 25 let cenných zkušeností, a proto jsme připraveni vymyslet pro vás systém zastřešení na míru!

Zdielať: