Přidáno:
12.01.2024

Bazénové krytí s novoroční slevou

Bazénové krytí je návratnou investicí. Nyní vám k němu nabízíme speciální novoroční slevu ve formě dopravy a montáže zdarma.
Bazénové krytí s novoroční slevou

Na začátku roku mnozí z nás přemýšlí o plánech pro nadcházející období. Pokud patříte k těm, kteří si v roce 2024 chtějí vytvořit na svém dvorku oázu klidu, jste zde správně. K zakrytí bazénu nyní poskytujeme jedinečnou slevu. Jakou? To se dočtete v dnešním článku.

Montáž a doprava zdarma!

Pokud si do 19.2 objednáte realizaci bazénového krytu, máme pro vás montáž a dopravu zcela zdarma. Tímto způsobem vám chceme poděkovat za projevenou důvěru v roce 2023.

Proč si vybrat bazénový kryt od nás? Kvalita výrobků

Na trhu působíme již více než 25 let a můžeme se pyšnit vlastními hliníkárnami. Materiály, které k výrobě používáme, jsou vysoce kvalitní a na rozdíl od prodejců ručíme i za kvalitu materiálu.

Nadčasový design

Naše výrobky mají minimalistický nadčasový design, který příjemně dotváří každý exteriér. Na výběr máte u nás z více barevných provedení, abyste si mohli vybrat tu nejvhodnější možnost.

Jednoduchá manipulace

Modely našich krytů jsou jedno nebo dvoukolejové. Manipulace s nimi je velmi jednoduchá a nevyžaduje takřka žádnou námahu.

Jaká krytí nabízíme?

Z naší nabídky si můžete vybrat jednokolejové zastřešení Premier nebo Exclusive. Z dvoukolejových máme k dispozici zastřešení Star a Klasik. Kromě kolejí se zastřešení liší výškou a technickým provedením.

Raději jednou vidět než stokrát slyšet

Na náš web pravidelně zveřejňujeme ukázky z našich realizací. Při této realizaci jsme se potýkali s rozměrem bazénu. Byl menší než je standard, a proto jsme museli vypracovat technické řešení na míru. Výsledek však stojí za to, co řeknete? Více fotografií z projektu najdete na našem webu. Jak využít akci?

Vyberte si z naší nabídky na webu

Tím, že jsou naše výrobky vyráběny na míru, cena se může kus od kusu lišit. Proto si můžete v konfigurátoru na našem webu spočítat cenu na míru. Objednejte si bazénový kryt do 19.2.2024 a získajte dopravu a montáž grátis!

Zdielať: