Přidáno:
15.12.2023

7 výhod, které přináší kvalitní zastřešení bazénu

Zastřešení bazénu představuje mnoho výhod a je skvělou investicí s vysokou návratností. Mnozí si jako jedinou výhodu představí prodloužení letní sezóny a koupání i během deštivých dnů. Výhod je však mnohem víc a dnes Vám je představíme!
7 výhod, které přináší kvalitní zastřešení bazénu

Zastřešení bazénu představuje mnoho výhod a je skvělou investicí s vysokou návratností. Mnozí si jako jedinou výhodu představí prodloužení letní sezóny a koupání i během deštivých dní. Výhod je však mnohem více, a dnes Vám je představíme!

1. Ochrana před počasím 

Všeobecně známým faktem je, že kvalitní zastřešení poskytuje účinnou ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Chráni před deštěm, větrem nebo škodlivým slunečním zářením, což Vám umožňuje užívat si bazén takřka v každém počasí.

2. Úspora nákladů na údržbu

Kvalitně zpracované zastřešení pomáhá minimalizovat náklady na údržbu bazénu. Vodu chrání před různými nečistotami, jako jsou listy nebo hmyz. Díky tomu spotřebujete méně přípravků na čištění bazénu. Zároveň příliš časté čištění znehodnocuje povrch bazénu, a proto je lepší se chránit.

3. Zlepšení kvality vody a vzduchu

Zastřešení bazénu přispívá k lepší kvalitě vzduchu v bezprostředním okolí bazénu. Venkovní prach a nečistoty udržuje mimo prostor bazénu, čímž se vytváří čistější a zdravější prostředí pro plavce. Tuto výhodu ocení zejména alergici, které dráždí různé alergeny ve vzduchu.

4. Bezpečnost

Zastřešení bazénu zvyšuje bezpečnost Vás a vašich blízkých. Často se stává, že děti nebo domácí mazlíčci spadnou do bazénu. Díky konstrukci zastřešení těmto nehodám předcházíte. Zejména v zimních měsících, kdy je bazén vypuštěný, je tato ochrana mimořádně důležitá, protože pád na dno může mít komplikovanější následky než pád do vody.

5. Estetika a zvýšení hodnoty nemovitosti

Kvalitní zastřešení je vkusným estetickým prvkem na vašem pozemku. Jeho design zvyšuje hodnotu nemovitosti a při případné prodeji může hrát klíčovou roli. Zastřešené bazény jsou v hledáčku mnoha, kteří hledají nový domov.

6. Dlouhá životnost

Je-li zastřešení vyhotoveno kvalitně, máte zaručenou dlouhou životnost. Hliníkové konstrukce, se kterými pracujeme v MontAlu, mají běžnou životnost minimálně 20 let.

7. Zastřešení bazénu s dopravou a montáží zdarma

Pokud se rozhodnete pro zastřešení od firmy MontAlu, kromě kvalitního zastřešení nebudete platit za nic navíc. Doprava a montáž jsou u nás zdarma. Celou konstrukci připravujeme v našich výrobnách a na každou montáž chodíme připraveni. Nestane se, že bychom u Vás na pozemku něco dodatečně připravovali nebo řezali.

Zdielať: